21 Sept 2008

Már bocsánat Főnök, de a faszom, az nagyszerű!










4 comments:

enlennek said...

Navégre, Főnök!
Hogy asszeretném kérdezni, hogymennyi utómunka volt (3, 5, 8.jpg), meghogy a K10D tényleg ilyen zajos (1, 7 (nagyon), 8 a háttér (meg vegyen egy szebb bokeh-jű üveget, Főnök), 9 a háttér), köszönöm

simbabu said...

Csak Lightroom, szal tónus+vinyett. Aztán meg persze, zajos (800-on), plusz néha nagyon meg van csavarva a hisztogram, ami kiemeli a zajt, amit direkt nem szűrök, plusz aztán végül a 600 pxes képek Irfannal lettek lekicsinyítve, ahol kipipálva maradt az élesítés, ami nem csak János szakállát szedte pixelekre, de a képzajon is feltekerte a volumét.
Miért, vennél nekem Limited üveget? Köszönöm.

enlennek said...

Limited?...
gyébként király képek ofkorsz, nekem a János főleg ütött.
Csak azérkérdeztemfőnök mert már szinte zavaró néhol a jpeg-melléktermék (jpeg-ből jpeg-be mentés? túlfenés?) meg a felerősödött zaj -- mondjuk ha 800-as helyzet volt akkor érthetőbb is, meg végülis lehet koncepcózius is ahogy a Főnök írja, de pl. 10.jpg-ét énmár nem is tudom élvezni emiatt, nade remélemnemsértődikmeg főnök, építőszándékkel volt meg talán lehetne talán küszöbölni ezeket, éshát minden tiszteletem attólmég (ríszpekt, hogyígymondjam), köszönöm.

simbabu said...

http://www.photozone.de/pentax/122-pentax-smc-fa-31mm-f18-al-limited-review--test-report
Ja, túlfenés Irfannal, jpegből jpeg, trehányság.